Nyhed: Design din egne nøgleringe i læder

Fodboldspiller med navn og nummer


Flotte figurer af fodboldspillere i træ med navn og rygnummer til børneværelset. Fodboldspillerne hænges nemt op med medfølgende klæbepuder/elefantsnot på alle glatte og jævne overflader.

Vi har to forskellige størrelser på fodboldspillere i træ: 21 cm og 27 cm. Begge er fremstillet i egetræs-finér i en 5 mm tykkelse.

Vælg først størrelse på fodboldspilleren og indtast derefter navn og ønsket rygnummer, inden du tilføjer til kurven.

249,00 kr.349,00 kr.
*
*
Woodsup

Beskrivelse af Fodboldspiller med navn og nummer

Uanset om dit barn er fan af Messi, Ronaldo, Neymar eller en helt fjerde fodboldspiller, kan du gøre dit fodboldglade barn ekstatisk med en eller flere fodboldspillere i træ med navn og rygnummer til væggen på børneværelset.

Vores fodboldspillere i træ kan med fordel kombineres med spillerens klubnavn med vores flotte bogstaver i træ. Vælger man f.eks. at købe en fodboldspiller i træ med navnet “Messi” og rygnummer “10”, vil det se supergodt ud med Messis klub – FC Barcelona – i træ-bogstaver ved siden af. Kun fantasien sætter grænserne her, og det kunne også være navne på landshold, stadions eller lignende.

Se evt. billedeksemplerne her på siden, hvor vi har brugt FCK og Brøndby som eksempler. Vær opmærksom på at fodboldmålet, som er brugt i det ene billedeksempel, ikke længere lagerføres.

OBS: Fodboldspillerne er ikke legetøj, og er udelukkende egnet som dekoration og pynt til børneværelset.

Vibevej 20
4040 Jyllinge
CVR nr.: 37869376

Telefon: 6066 4601
Email:  kontakt@woodsup.dk

På adressen kan varer afhentes efter aftale, som også kan vælges ved afgivelse af ordre. Det er også denne adresse som bruges til returnering af ordrer.

2016-23 © WoodsUp ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Alle priser er i DKK inkl. 25% moms.