Skip to main content

E-mærket

WoodsUp.dk er godkendt af e-mærket. E-mærket er en dansk mærkeordning for sikker handel på internettet. Dette er din garanti for, at webshoppen du handler på har orden i sagerne og lever op til e-mærkets retningslinjer.

E-mærket: Din garanti og dækning af tab

Når du handler på en e-mærket webshop som WoodsUp.dk, har du garanti for dækning op til køb på 10.000 kroner, hvis det skulle ende galt.

Før en side som, WoodsUp.dk kan blive godkendt af e-mærket, foregår en process, hvor hjemmesiden bliver gennemgået af e-mærkets egne jurister.

Først når alle krav i forhold til e-mærkets krav er tilfredsstillende, kan juristerne give hjemmesiden sit e-mærke certifikat.

Hvis en hjemmeside/webshop skilter med e-mærket, kan du altid klikke på mærket, og du vil blive henvist til et certifikat hos e-mærket.

Klik på billedet for at se vores certifikat.

Hvad er e-mærket?

I 20 år har e-mærket arbejdet for en mere sikker handel på internettet. E-mærket har til formål, at beskytte danske forbrugere ved online køb. Dette gøres ved, at en webshop bliver tildelt e-mærket, hvis den lever op til forbrugerbeskyttende retningslinjer og lovgivning.

Ordningen blev stiftet i år 2000 og drives i dag af stadig som Non Profit organisation. E-mærket har derfor ingen interesse i, at skabe overskud for aktionere eller ejere. Organisationen drives af Forbrugerrådet, Dansk Erhverv og Dansk Industri.

Her hos WoodsUp.dk er vi naturligvis stolte af, at være godkendt med e-mærket. Det er et bevis for vores seriøsitet og ansvar og ikke mindst, gør det os glade, at vores kunder kan føle sig trygge når de handler hos os.