Skip to main content
Nyhed: Lædernøgleringe med tryk

Nøglering cognac


Cognac farvet nøglering i italiensk læder. Du kan vælge mellem tre slags farver til selve nøgleringen og nitte samt tre slags tryk.

Nøgleringe og nitter: Sølvfarvet, Guld/messingfarvet og Gammel messing.
Tryk: Neutralt tryk / præget i læderet, guld eller sølvfolie

219,00 kr.259,00 kr.
Woodsup

Beskrivelse af Nøglering cognac

Eksklusivt og elegant – Vores cognac farvede læder nøgleringe med personligt tryk laves i mange varianter. Nøgleringe bliver lavet af ægte kernelæder i en varm cognac farve.

Vores nøgleringe er håndlavede på eget værksted og vi udvælger nøje det fineste læder og sikrer en førsteklasses kvalitet. Cognac farven er meget populær og tilføjer et tidløst og sofistikeret touch til dine nøgler, og gør dem lette at finde i din taske eller lomme.

Med den smukke farve og lækre tekstur er vores cognac farvede læder nøgleringe både praktiske og stilfulde. De tilføjer et strejf af luksus til din hverdag og er det perfekte tilbehør til både mænd og kvinder, der ønsker det bedste af det bedste.

Vores cognac farvede læder nøgleringe er også en fantastisk gaveidé til venner, familie eller kolleger, der værdsætter kvalitet og elegance. Med dit eget valg af tekst og ikoner er de velegnede til enhver lejlighed, fra fødselsdage til jubilæer, og vil helt sikkert imponere modtageren.