Skip to main content
Nyhed: Lædernøgleringe med tryk

Menu og bordkort i træ

Skab den perfekte borddækning med de fineste bordkort i træ. Vælg mellem udskårene navne i træ eller find din favorit af vores bordkort og få dine gæsters navne graveret i træet. Finder du ikke det bordkort du har i tankerne, så kontakt os endelig og vi kan sammen finde netop det bordkort i træ til din fest.

Viser et enkelt resultat

  • Bordkort i træ med graveringBordkort i træ med gravering
    Bordkort i træ med gravering
    25,00 kr.
    Tilføj til kurv

Udskårne navne i træ til bordkort.

En af vores varianter af bordkort er navne udskåret i træ. Disse bordkort kan benyttes til alle typer af fester som fødselsdag, bryllup, konfirmation m.m. Udskårne navne laves i 4mm. tyk eg og valnød eller 5mm. røget eg.

Bordkort med gravering

Vi tilbyder flere bordkortvarianter med gravering af navne. Her har vi manilamærker som gæsterne kan tage med hjem og bruge som nøglering. Hjerter til bryllup, bodystocking til dåb, fodboldstøvler, spil-controller og kroner til konfirmationer.

Menukort i træ med eller uden bordnummer

Med vores menukort kan festens menu præsenteres nemt og elegant for gæsterne. Vi tilbyder flere varianter som er med og uden bordnummer og med gravering på den ene side eller på begge sider.

Menukort kan laves i både eg og valnød. Soklen og menukortet bliver udarbejdet i 4mm. træ.

Sådan bestiller du

Når i har besluttet jer for hvilke menu og bordkort som passer til jeres fest, bestilles antallet under selve produktet. Herefter sendes navneliste og menuen direkte til os på mail. Vi bekræfter modtagelsen af informationerne.

Godt at vide: Vi ved, at gæstelister kan ændre sig i sidste øjeblik. Derfor sender vi altid lidt ekstra borkort med uden gravering. På den måde har i mulighed for selv, at lave nogle ekstra bordkort hvis det bliver nødvendigt.

Det bliver selvfølgelig ikke det samme, som når vi graverer navnet i træet. Træet er ubehandlet og det er derfor muligt med en sort tusch, at komme tæt på resultatet, med den sorte branding vores gravering laver i træet.

Ligger i inde med et ønske om løsning i ikke finder blandt vores faste sortiment er i mere end velkommende til at kontakte os. Så kan vi sammen skabe det produkt i har i tankerne.