Nyhed: Design din egne nøgleringe i læder

Juletræer (2 stk.)


Disse smukke juletræer i egetræ-finér kommer som et sæt med to stk. til 129 kr. Vores juletræer er perfekte som julepynt i hjemmet og selvfølgelig som juletræspynt. Juletræerne kommer med lædersnor lige til at hænge op i vinduet, på væggen eller på juletræet.

Juletræerne måler:

Højde: 13 cm
Bredde: 8 cm
Tykkelse: 5 mm

129,00 kr.
Woodsup

Beskrivelse af Juletræer (2 stk.)

Julen er en fantastisk tid, hvor familier samles fra nær og fjern for at hygge sammen, spise dejlig mad og selvfølgelig danse om juletræet, mens der synges traditionelle julesange som “Højt fra træets grønne top”. Det er ikke rigtig jul, før hjemmet er pyntet op med julemænd og nisser fra kælder til kvist, og før juletræet er på plads.

Netop juletræet spiller en helt central rolle juleaften, og derfor går de fleste familier også meget op i at pynte deres juletræ på smukkeste vis. Børnene elsker at være med til at pynte juletræet, og der er ikke meget smukkere end et flot pyntet juletræ. Vores juletræer med lædersnor er perfekte som juletræspynt, hvor de er lige til at hænge op på grenene, men kan også bruges som julepynt andre steder i hjemmet, som f.eks. i vinduet eller på væggene. Skal juletræerne bruges som juletræspynt, kan du med fordel kombinere dem med f.eks. vores smukke engler og/eller vores sjove kagemænd-figurer.

I billedeillustrationen af vores juletræer her på siden ses også vores populære julemand.

Vibevej 20
4040 Jyllinge
CVR nr.: 37869376

Telefon: 6066 4601
Email:  kontakt@woodsup.dk

På adressen kan varer afhentes efter aftale, som også kan vælges ved afgivelse af ordre. Det er også denne adresse som bruges til returnering af ordrer.

2016-23 © WoodsUp ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Alle priser er i DKK inkl. 25% moms.