Skip to main content
Nyhed: Lædernøgleringe med tryk

Bornholm Ur


Vores Bornholm Ur anno 2017 er en moderne fortolkning af et Bornholmerur, og i modsætning til det klassiske Bornholmerur, er dette Bornholm Ur 100% lydfrit. Urværket er af typen quartz, og Bornholm uret er batteridrevet (1 stk AA-batteri, medfølger ikke).

Bornholm uret er fremstillet i 5 mm. tykt egetræ-finér og fås i to forskellige størrelser:

Mellem Bornholm Ur (599,-)
H: 26 cm B: 22 cm

Stort Bornholm Ur (799,-)
H: 36 cm B: 31 cm

599,00 kr.799,00 kr.
Woodsup

Beskrivelse af Bornholm Ur

Bornholm Ur – Anno 2017

Solskinsøen Bornholm er kendt for mange ting, bl.a. rundkirker, Hammershus, Krølle Bølle, røgede sild og meget mere. Bornholm er også kendt for det legendariske Bornholmerur, som er en dansk designklassiker der har prydet mange danske hjem gennem generationer.

Husker du det gamle Bornholmerur, husker du nok også, at det fyldte godt op i hjemmet, både visuelt og lydmæssigt, for det tikkede og bimlede meget højt. Her på WoodsUp.dk har vi taget kampen op med den gamle klassiker, og kan nu stolt præsentere vores Bornholm Ur – Anno 2017. Lydløst, lækkert og unikt, og du finder det kun her hos WoodsUp!

De gamle bornholmerure fremstilles ikke længere, men blev oprindeligt produceret på Bornholm fra 1745 – 1900. De sidste modeller blev produceret i Rønne så sent som i 2015. Vores Bornholm Ur produceres også i Danmark, hos WoodsUp.dks danske leverandør, som skærer uret ud af 5 mm tykt egetræ-finér i form efter Bornholm. Når formen er på plads færdigbehandles og finpudses urskiven inden selve urværket monteres. Alle viserne på Bornholm uret er sorte.

Bornholm uret anvender 1 stk. AA-batteri (medfølger ikke).

Vores Bornholm ur fås i to forskellige størrelser, mellem og stort, og størrelserne er som følger:

Mellem str:
H: 26 cm B: 22 cm
Stor str.
H: 36 cm B: 31 cm

Vælg din ønskede størrelse foroven, når du bestiller dit unikke Bornholm Ur i vores helt unikke anno 2017 version.