Skip to main content

Skilte og logo i træ

WoodsUp er leveringsdygtige i logo og skiltning i træ. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til både små og store virksomheder.

Alle virksomheder har forskellige behov. Oftest ønsker virksomhederne en bæredygtig profil og DNA. Derfor falder valget af materiale mere og mere på træ til skiltning og logoer. Skiltning i træ giver tilmed et råt udtryk som stadig er stilrent.

De oftest efterspurgte produkter fra B2B kunder
• Logo i træ
• Skiltning til vægge og døre
• Messeskiltning
• Ikoner
• Navneskilte

Rådgivning
Vi går altid til opgaven med øje for jeres virksomheds profil. Med forståelse for vigtigheden af en strømlinet virksomhed. Som oftest har vores B2B kunder altid en klar holdning til blandt andet fonten og det endelige udtryk. Vores opgave er hurtigt, at kunne bekræfte om disse ønsker er mulige. Det vigtigste fra vores side er rådgivning om materialer i forhold til træsorter, tykkelse og hvordan det kan blive monteret korrekt.

Ved større totalløsninger anbefaler vi, at besøge jer og sammen gennemgå lokationen, ønsker og behov.

Design
Så snart vi har materialer og designkrav på plads, starter vores del af designfasen. De fleste virksomheder har filer med deres eget logo i formater vi kan bruge 1/1. Hvis ikke, har vi mulighed for at lave dem for jer. Ved skiltning med en bestemt font, optegnes nogle eksempler som vi sender til godkendelse. Har i ønsker om special designede ikoner, vil også de blive sendt til godkendelse inden produktionen startes op.

Produktion og klargøring
Når alt er godkendt bliver alle produkter produceret på eget værksted. Inden vi sender produkterne til jer, fjerner vi skæringsfolier, og kvalitetstjekker det endelige resultat. Hvis det ønskes, tilbyder vi klargøring af produkterne, så de kan opsættes med det samme.

Erfaring
Der er ikke noget som er for småt eller for stort. Vores målsætning er, at alle vores kunder skal være tilfredse og derfor går vi altid lige professionelt til alle opgaver. Vi har lavet logoer og skiltning til alt fra en lille tøjbutik i en provinsby til større hotel og konferencecentre.

Har du spørgsmål til muligheder eller en konkret opgave, så kontakt os endelig på telefon 6066 4601 eller kontakt@woodsup.dk

 

Skilte og logo i træ til KolleKolle

KolleKolle i Værløse brugte Corona-tiden fornuftigt og valgte. Hotellet som også er et større konferencecenter i Nordsjælland fik en gennemgribende renovering. Her har vi leveret skiltning i træ, som har været en blanding af deres font, logo til receptionen og nogle af vores velkendte produkter. Blandt andet fik KolleKolle vore populære toiletskilte og flere af dem i ekstra store. Her under kan du se nogle af billederne (vises større ved at klikke på et af billederne)

Logo i træ til hotel
Logo i træ til hotel
Skilte i træ til hotel. Værelsesnumre
skilte i træ til ervhverv- Bogstaver til skiltning
Skilte til erhverv i træ opsat på hotel
Skilte til erhverv i træ. Opsat på hotel
Skilte i træ til hotel. Kaffebar

 

Logo i træ til Tebox og Delicate Coffee

Et logo i træ kan noget helt specielt. Her har vi to eksempler hvor logoer er brugt forskelligt. Delicate Coffee er eksperter i levering af god kaffe og kvalitetsmaskiner til erhvervslivet. Til Delicate Coffee har vi leveret et logo til brug i deres showroom. Logoet skulle rentegnes en smule, da der var en struktur i fonten, som fungerer rigtig godt digitalt og på tryk, men altså ikke i en udskæring af træ. Logoet har vi klargjort med ekstra stærk dobbeltklæbende tape, så det uden problemer kan hæfte på den oppudsede rå murstensvæg. Det er ikke dine øjne, som svigter dig ved billederne. Delicate Coffees logo har en ‘numbret’ kant.
Vi bliver i de varme drikke og hopper videre til Tebox. Tebox har fået levet to logoer i træ til deres messer. Til Messestandene har Tebox monteret logoet med nogle afstandsstykker. Billeder fra Mad, Bolig og Design messe i BellaCenter.

Logo i træ med laserskæring. Delicate Coffee showroom
Logo i træ Delicate Coffee
Logo i træ til messe
Logo i træ på messe
Logo i træ - Tebox